Το Επιστημονικό Κέντρο Φυσικοθεραπείας μας λειτουργεί από το 2002. Η πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, με την συνεχή επιμόρφωση και παρακολούθηση των επιστημονικών εξελίξεων ανταποκρίνεται με αξιοπιστία στις αυξανόμενες θεραπευτικές απαιτήσεις των ασθενών.

Στόχος μας είναι η επίτευξη του καλύτερου θεραπευτικού αποτελέσματος, με την βοήθεια του πλήρους και σύγχρονου φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού μας, καθώς και της σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον ίδιο τον ασθενή.

Σκοπός μας είναι η ταχύτερη και ορθότερη αποκατάσταση:

Μυοσκελετικών διαταραχών
(Σπονδυλική Στήλη, Ώμος, Αγκώνας, Καρπός-δάχτυλα, Ισχίο, Γόνατο, Ποδοκνημική Άρθρωση)

Νευρολογικών παθήσεων
(Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Παραλύσεις, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Parkinson)

Ρευματικών παθήσεων
(Ρευματοειδή Αρθρίτιδα, Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθροπάθεια)

Οι υπεύθυνοι φυσικοθεραπευτές του κέντρου μας έχουν ειδικευτεί στα προβλήματα του άνω άκρου (κατάγματα, διατομές τενόντων, συρραφές νεύρων, μετεγχειρητικές δυσκαμψίες κ.λ.π.) καθώς και στις αθλητικές κακώσεις (ρήξη προσθίου χιαστού, μηνίσκου, τενοντίτιδες, θλάσεις μυών, διαστρέμματα κ.λ.π.) , για την ασφαλή και άμεση αντιμετώπιση των εκτάκτων αυτών περιστατικών.

Το ωράριο του κέντρου μας από 9πμ - 9μμ καθημερινά και η σύμβαση με όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, έγιναν με σκοπό την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση όλων των ασθενών μας, για μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση στο πρόβλημά σας.